Age of Empires 4 bekendstellingstyd: wanneer jy kan speel, grootte aflaai, en meer

Bron: Xbox Game Studios

Uiteindelik is Age of Empires 4 op pad, binnekort in die hande van gretige intydse strategie-aanhangers (RTS) oral. Hierdie speletjie is ontwikkel deur World's Edge en Relic Entertainment as 'n moderne weergawe van alles wat spelers van vorige speletjies liefgehad het, veral Age of Empires 2. Afhangende van hoe die bekendstelling verloop, kan dit selfs een van die beste rekenaarspeletjies wees wat beskikbaar is.

Ons onderhoud met die ontwikkelaars van Age of Empires 4 het aan die lig gebring dat die span op geskiedenis gefokus is, en wil seker maak dat spelers die gewig agter elke faksie verstaan, met baie hulpbronne in die spel om te help om te leer oor wie hierdie beroemde helde en tiranne was.

Age of Empires 4: Uitreikingsdatum

Age of Empires 4 is geskeduleer om op Okt. 28, 2021. Die speletjie kom nou eksklusief na die rekenaar, alhoewel spelers kan kies om deur Steam of Xbox Game Pass vir rekenaar te gaan om dit te speel.

Age of Empires 4: Bekendstellingstye

Age of Empires 4, soos baie speletjies, het 'n enkele bekendstellingstyd regoor die wêreld, soos bevestig deur die amptelike Age of Empires Twitter-rekening. Dit beteken natuurlik dat die presiese tyd wat die speletjie beskikbaar is, van jou streek afhang. Ons het afgerond hoe dit lyk in groot tydsones regoor die wêreld.

Streek/tydsone Tyd
Seattle (PT) 8:00 a.m, okt. 28
Mexikostad (CDT) 10:00 a.m, okt. 28
New York (ET) 11:00 a.m, okt. 28
São Paulo (BRT) 12:00 p.m, okt. 28
Londen (BST) 4:00 p.m, okt. 28
Berlyn (CEST) 5:00 p.m, okt. 28
Moskou (MSK) 6:00 p.m, okt. 28
Mumbai (IST) 8:00 p.m, okt. 28
Beijing (CST) 11:00 p.m, okt. 28
Tokio (JST) 12:00 a.m, okt. 29
Sydney (AEDT) 2:00 a.m, okt. 29
Auckland (NZDT) 4:00 a.m, okt. 29

Age of Empires 4: Voorlaai en aflaai grootte

Age of Empires 4 vereis 50 GB vrye spasie op jou rekenaar, in lyn met die grootte van baie moderne speletjies. Natuurlik sal dit waarskynlik mettertyd groei namate die speletjie ontwikkel en meer opdaterings, DLC en uitbreidings in die komende maande en jare bygevoeg word.

Aanvanklik het dit gelyk of Age of Empires 4 nie vooraflaai ondersteun nie, wat veral jammer was as jy 'n stadiger internetverbinding het. Gelukkig het dit verander voor die bekendstelling. Age of Empires 4 ondersteun nou vooraflaai in alle streke, sodat jy kan voortgaan en die speletjie begin aflaai sodat jy gereed is die oomblik wat alles ontsluit.

Voordat jy die speletjie koop, sal jy natuurlik die Age of Empires 4-rekenaarvereistes wil nagaan om seker te maak jou stelsel kan dit hanteer. Met dit gesê, is Age of Empires 4 ontwikkel om op 'n wye reeks hardeware te skaal, wat beteken dat die meeste spelers waarskynlik niks het om oor bekommerd te wees nie.

Epiese historiese gevegte

Age of Empires 4

'n Nuwe era van oorlogvoering

Age of Empires 4 is 'n voortsetting van die legendariese RTS-reeks met 'n fokus op historiese akkuraatheid, asimmetriese oorlogvoering en diep strategie. Leer oor geskiedenis, en lei dan jou faksie tot oorwinning.

  • $60 by Microsoft
  • $54 by GMG
  • $60 by Steam

Teken net in

Xbox Game Pass vir rekenaar

Brei jou rekenaarspeletjie-biblioteek uit

Xbox Game Pass vir rekenaar is spesifiek aangepas vir rekenaargebruikers, wat 'n unieke reeks Game Pass-speletjies bied wat baie oorskakeling met die konsolelys het, maar met meer rekenaarspeletjies.

  • $25 by Amazon
  • Vanaf $1/maand by Microsoft

Ons kan 'n kommissie verdien vir aankope deur ons skakels te gebruik. Leer meer.

Laat Jou Kommentaar

Please enter your comment!
Please enter your name here