Microsoft Surface Okt. 2, 2018 geleentheid: Surface Laptop 2, Pro 6 en Studio 2

Vandag word verwag dat Microsoft opdaterings aan sy huidige Surface PC-reeks sal aankondig, insluitend 'n nuwe Surface Laptop 2, nuwe Surface Pro 6 en nuwe Surface Studio 2. Sommige nuus oor sagteware, dienste en miskien selfs speletjies kan ook aangekondig word, sowel as 'n paar bykomstighede. Die aankondiging moet ongeveer een uur lank wees.

Microsoft stroom nie die geleentheid regstreeks nie, so as jy wil weet wat intyds gebeur, maak seker dat jy ons regstreekse blog kyk wat om 16:00 ET / 13:00 PT begin. Ons is die hele dag op die grond in New York en dek die geleentheid. Ons het ook 'n gemeenskapkletskamer vir jou om te kuier en met ander te bespreek.

Hierdie bladsy is jou bestemming vir ons Microsoft 2 Oktober se nuwe Surface-geleentheid regstreekse blog en stroom. Hier is alles wat jy moet weet!

Microsoft se Surface-geleentheid op 2 Oktober 2018

  • Wanneer: Dinsdag 2 Oktober om 13:00 PT / 16:00 ET / 21:00 BST / 01:30 IST. Vind jou presiese tyd met ons gebeurtenis omroeper.
  • Wat is besig om te gebeur: Lees ons alles om te verwag by Microsoft se plasing van 2 Oktober hardewaregeleentheid vir die laagtepunt.
  • Waar om te kyk: Daar is geen regstreekse stroom van die geleentheid nie (maar ons kan foto's plaas).

Windows Central regstreekse blog

Windows Central-gemeenskapklets

Laat Jou Kommentaar

Please enter your comment!
Please enter your name here